Kомплект спални аксесоари „5 в 1” (чаршаф за одеяло + дюшек + обикновен чаршаф + 2 калъфа за възглавници)


Международната компания ЮНИЙД, водейки се от принципите на професионализма и сериозното отношение към качеството на продукцията, разви нова система за здравословен сън – комплект от функционални спални аксесоари „5 в 1”.
Тази продукция е произведена от лекуващ функционален материал, вътрешната подстилка изцяло е изработена от функционалното влакно. Целият комплект има оригинален дизайн, той е удобен и практичен при използването. Продукцията не само осигурява пълноценна почивка, но също така успокоява при напрегнати състояния, демонстрирайки чудо на съвременната наука, спомага за опазването и възстановяването на здравето по време на сън. Комплектът се явява едновременно като профилактично и предпазно средство срещу заболявания като захарен диабет, хипертония, инсулт, ревматичен артрит, онкологични заболявания, недостиг на кръвооросяване в крайниците и други болести, свързани с увреждане на циркулацията на кръвта в тялото. Функционалните аксесоари You Need ви позволяват по време на съня да лекувате вашия организъм.

Възглавница на паметта You Need


Възглавница на паметта You Need е високотехнологичен продукт на новото поколение. Формата и дизайнът и са основани на принципа на ергономиката на човешкото тяло. Термочувствителна по естествен начин възглавницата реагира на температурата и теглото на човешкото тяло, благодарение на което плътно обгражда човешкото тяло, напълно съответствайки на извивките в областта на шията и главата. По този начин се осигурява нормална циркулация на кръвта.

Възглавницата на паметта You Need се прави от високотехнологичен термочувствителен материал притежаващ ефекта на паметта, уникалното свойство на който се явява в това, че тя по естествен начин реагира на тепературата и теглото на човешкото тяло, запаметявайки тези области на човешкото тяло, в които се усеща дискомфорт или болезнено усещане, предоставяйки на тези области грижа и масажно въздействие. По този начин, използвайки „възглавницата на паметта”, все едно всяка минута от съня си ползвате услугите на медицински специалисти, за да повишите качеството на вашата почивка и да възвърнете доброто здраве.
Лекуващият ефект на възглавницата You Need се засилва от функционалната тъкан, направена на основата на перушината на лебед. Материалът е много мек и приятен за тялото. Той лесно попива течността и пропуска въздуха. И двата слоя на обвивката подсилват лекуващия ефект, осигурявайки значително подобрение на микроциркулацията на кръвта в зоната на шията.

Функционални кърпи You Need

Тези кърпи предоставят комфортно усещане на ефекта на новото направление на компанията на лекуващия текстил. Намирайки се навън и на пътя лесно можете да използвате продукциата. фукнционалната кърпа се слага непоредствено върху областта с нарушена микроциркулация на кръвта, това позволява да подобри местната микроциркулация и да отстрани неприятните и болезнени усещания, свързани с уврежданията.

Шест основни функции на подмладяване на спалните пренадлежности ЮНИЙД:

1. Съществено повишават микроциркулацията на кръвта в организма на човека, което се явява като профилактика на сърдечно съдовите заболявания, заболявания на мозъчните съдовете, ревматичните артрити, захарен диабет, тумор, хипертония и други болести.
2. Подобряват обмяната на веществата в организма, премахват умората, възстановяват силите.
3. Помагат на тялото да задържа и запазва топлината.
4. Повишават активността на клетките и имунитета на организма.
5. Отварят енергетичните канали, премахват болката.
6. Притежават бактериостатичен и противовъзпалителен ефект, премахват отоците.