МЕЖДУНАРОДНА КОРПОРАЦИЯ ЮНИЙД


Международната корпорация ЮНИЙД е основана през 1999 г. от господин Сюй Цзъжуй. Главното управление на корпорацията се намира в Хонконг. Компанията ЮНИЙД представлява крупна транснационална корпорация, чиято основна сфера на дейност е козметологията, в рамките на която се включват разработката, производството, обучението и реализацията на продукцията. В настоящия момент само в Китай се наброяват повече от 100 пункта за пряка продажба, а също и повече от 300 салона за красота, 10 учебни заведения по козметология, в които работят повече от 5000 специалисти-козметолози. Извън Китай в повече от десет страни на Азия, Европа и Африка са създадени над 40 филиала на ЮНИЙД: в Русия, Виетнам, Украйна, Казахстан, Нигерия и др.

Корпорация ЮНИЙД включва:
• 10 Висши училища по подготовка на козметолози и специалисти по фризьорско изкуство;
• салони под марката FRESH-SKIN, HEALTHY JOY;
• собствени производствени бази (Южен и Северен Китай)

Търговските марки FRESH-SKIN, HEALTHY JOY CANSELY и ЮНИЙД, под чието наименование се разпространява продукцията на компанията, се ползват с висок авторитет в Китай, Хонконг и Юго-Източна Азия. През 2005 г. ЮНИЙД, демонстрирайки мощта на своите ресурси и стремителните си темпове на развитие, излезе на пазара в Източна Европа. В такива големи градове на Русия като Москва, Екатеринбург, Краснодар, Новосибирск, бяха учредени филиали на Компанията. По този начин Международната Компания ЮНИЙД достига значително мащабно развитие в този регион. В недалечно бъдеще Компанията планира да учреди свои филиали и в други страни на ОНД. Международната корпорация „Синчжифу”, Международната акционерна компания по производство на хранителни добавки „Юйдъ”, Компанията по разпространение на културата ЮНИЙД – това са трите ключови структури, създадени от г-н Сюй Цзъжуй и обединени в общата търговска марка ЮНИЙД.
Централният офис на Международната корпорация „Синчжифу” се намира в Хонконг.Това е голяма международна козметологична компания. Тя включва: Научно-изследователския център „Синчжифу”, мрежата от козметични салони „Синчжифу” и Международния институт по козметология „Синчжифу”.


Международната акционерна компания по производство на хранителни добавки „Юйдъ” също има централен офис в Хонконг. Под нейната егида работят Научно-изследователския център по хранителни добавки ЮНИЙД, Административния център за Източно-европейското подразделение на ЮНИЙД и други структури. Основна сфера на дейност на тази компания се явява разработката, производството и реализацията на хранителни добавки на базата на природни растителни компоненти.
Компанията по разпространение на културата ЮНИЙД основно се занимава с обучението, консултативната и дизайнерската работа. В нейните задачи влизат построяването на културна платформа за Компанията „Синчжифу” и Международната компания „Юйдъ”, а също и създаването на позитивен имидж на предприятието и разпространение на търговската марка ЮНИЙД.

Научно-изследователският център „Синчжифу”, използвайки в качеството на компоненти натурални растителни средства от китайската медицина и високонаучни технологии за преработка на суровината, екстрахира ефективния състав и създава козметични препарати, подходящи за хора с различен тип кожа, предназначени за потребителите в различни страни и региони на света. От Научно-изследователския център „Синчжифу” също така е разработено коригиращо бельо от ново поколение, което се ползва с голяма популярност сред жените както в Китай, така и извън пределите на страната.
Мрежата от козметични салони „Синчжифу”. В днешно време в различни големи градове на Китай работят около 300 оздравително-козметични салона на Компанията. Тяхната обща площ е над 50 000 м2, а броят на сътрудниците надвишава 2000 човека. Това е една от най-крупните мрежи от козметични салони в Китай. Освен ежедневна грижа за кожата, салоните „Синчжифу” предлагат такива популярни услуги като СПА, оригинални методики за намаляване на теглото, масаж гуаша и много други козметични и оздравителни методи. Салоните се отличават с атмосфера на непринуденост, уют, висок професионализъм и приветливо посрещане от страна на сътрудниците, проявяващи внимание и искрена загриженост за всеки посетител. Влизайки в салон „Синчжифу”, вие попадате в удивителен свят на хармония и красота.
Международен институт по козметология „Синчжифу”. Това учебно заведение си сътрудничи с много университети в Китай. Осъществявайки преподаване на такива дисциплини като медицина, козметология, обслужване, маркетинг и мениджмънт, институтът подготвя професионални сътрудници и първокласен управленчески персонал за Компанията „Синчжифу”. В продължение на много години випускниците на института, работейки на различни длъжности в Компанията, допринасят за нейното развитие.
Научно-изследователският център за хранителни добавки ЮНИЙД е подразделение, специализирано в разработката на продукти за здравето. Центърът има цехове, съответстващи на изискванията на държавния стандарт GMP, и производствено оборудване на най-високо световно равнище. Освен това Научно-изследователският център ЮНИЙД е преминал атестация и е удостоен с международен сертификат от системата за контрол на качеството на продукцията ISO. Специалистите от Научно-изследователския център, използвайки оригиналните теории на традиционната китайска медицина, непрестанно разработват екологично чиста продукция за здраве на базата на натурални компоненти.


Г-н Сюй Цзъжуй е вицепрезидент на Китайската Козметологична Асоциация. Той има 20-годишен опит в мрежовия маркетинг и 15-годишен опит в сферата на козметологията. Изучавайки и прилагайки в течение на много години стратегията за откриване на мрежа от салони и налагането на собствена търговска марка висококачествена козметична продукция, той е основал повече от 300 големи козметични салона, 3 училища по козметология и фризьорство и Научно-изследователския център по средства за грижа за кожата FRESH-SKIN, който, използвайки високонаучни технологии, изследва и създава козметична продукция на основата на природни растителни средства от китайската медицина.
Освен това г-н Сюй Цзъжуй е титулован професионален експерт в областта на козметологията на провинция Гуандун (КНР) и е консултант на много от известните козметологични компании в Китай и други страни. Обобщавайки многогодишен успешен опит в работата с козметичните салони и съвременни модели на управление, той е създал оригинална маркетингова система и е разработил своеобразни методи на мениджмънт на предприятието. Именно затова в кръговете на предприемачите в Китай и страните на Юго-Източна Азия г-н Сюй Цзъжуй се ползва със заслужено признание като специалист в областта на козметологията, салонния мениджмънт и мрежовия маркетинг.

Г-н Сюй Цзъжуй заедно с всички сътрудници и партньори на Компанията вярва, че продукцията на търговските марки „Синчжифу”, ЮНИЙД , HEALTHY JOY ще стане известна в цял свят чрез козметичните и здравословни продукти на основата на традиционните компоненти на традиционната китайска медицина, а Компанията ще осъществи своята грандиозна цел да се превърне в световен „Макдоналдс” в областта на козметологията. Движейки се към обширния световен пазар, компанията „Синчжифу” се превърна в част от мощната международна корпорация ЮНИЙД (Royal Yude International Health Products Holding Limited) и сега носи здраве и красота на все повече хора по света.