КОРИГИРАЩО БЕЛЬО "ЮНИЙД"


Бельото е втората “кожа” на жената. В днешно време е необходимо жените да носят бельо. Обикновеното бельо само покрива женското тяло. Бельото на модните фирми е много красиво, но се слага само за да подчертае красотата на женското тяло, обаче е неудобно за ежедневието, защото такъв тип бельо има триъгълна форма, която разваля фигурата.
Коригиращото бельо има съвсем друга концепция. Това е вид функционално бельо, което дава на жената здраве, красота и сигурност, но най-важното е, че я прави по изтънчена и благородна, позволявайки и да се реализира.


S-образната фигура е много важна за всяка жена. Красивата фигура е нейният имидж.

Красивата и сексуална фигура винаги ще привлича мъжките погледи, ще помага да запази любовта в брака и обичта на децата. Поддържайки фигурата в добро състояние, вие можете да завоювате любовта и на децата ви. Всяко дете се надява, че майка им винаги ще бъде млада, красива и силна.

Изтънчената фигура помага на жената да запази сигурност и спокойствие в себе си. Съответно тази сигурност и позволява да запази самообладание и да достигне успеха в бизнеса си, да реализира способностите си и да се издигне в обществото. Напълняването оказва отрицателно въздействие върху женския организъм, предизвиква редица различни заболявания като хипертония, заболявания на сърдечно-съдовата система, запушване на мозъчните канали, захарен диабет и други болести.


Съществуват много фактори, въздействащи негативно върху красотата на женската фигурата:

1. Под въздействието на земното притегляне мазнините се преместват, което води до увисване на женската гръд. Специалистите смятат, че под въздействието на земното притегляне женската гръд всяка година увисва с поне 0.2 см. Най-правилното положение женската гръд приема, когато зърното се намирана на ? от височината на рамото. Обаче посредством действието на земното притегляне лицето на жената изглежда като на 20 годишна, а гърдите като на 40 годишна жена!

2. Раждането също така може да се отрази отрицателно върху фигурата на жената. След раждането на детето в областта на корема и кръста се появяват масни натрупвания.

3. Вредните навици за хранене са основна причина за развалането на фигурата и напълняването.

4. Всички жени използват бельо, обаче жените, които знаят как да носят бельото правилно са неколцина. Ако размерът му е прекалено малък, бельото плътно притиска гръдния кош и гърба. Това може да доведе до раздвояването им, а в по лоши случаи да стане причина за мастопатия или други заболявания. Използването на бельото, което е с по-голям размер води до увисване и загуба на еластичността на женските гърди. Прекалено стегнат корсет притиска коремните мазнини, заради което талията се разширява. Аналогично неправилният избор на слипове води до притискане на бедрата в тазовата част.

5. Жената, която стои или седи неправилно рискува да увреди красивата си фигура. Правилната поза позволява на жената не само да изглежда благородно и изискано, но също така и помага да запази фигурата си.

6. Възрастта е един от най-големите врагове на красотата. Жените се стремят да бъдат красиви и най-често се стремят да се лишат от прекомерното тегло по най-трудните начини. Съществуват много начини за отслабване, но доколко ефикасни и безопасни са те е друг въпрос.

7.Някои жени се опитват да отслабнат, използвайки специални лекарствени препарати, обаче всички такива средства съдържат токсини и отровни вещества и притежават куп странични ефекти. Те могат да увредят черния дроб и работата на ендокринната система на организма. Освен това приемането на такива лекарства може да окаже вредно въздействие върху функциите на чревно-стомашния тракт и дори да предизвика анорексия (загуба на апетита).

8. Може да се отслабне с помощта на операция, която може да предизвика липосакция. Там където се получава изсмукване на мазнините, кожата често губи еластичността си и остарява.

9. Отстраняването на излишното тегло с помощта на парата може да предизвика краткотраен ефект, обаче при тези обстоятелства от тялото се отделят не мазнините, а влагата. Мазнините пък за сметка на това стават все по-твърди, което ги прави по-трудни за отстраняване. Какъв е изходът?


Коригиращото бельо има следните функции:

1.Връща мазнините там, където тялото има нужда от него. С използването на бельото се постигат няколко основни цели: уголемяване на бюста, изправяне на гърба, оформяне на бедрата, стягане на корема и седалището. По този начин продукцията позволява на жената да запази и да възстанови изящната S-образна фигура.

2. Принцип на действието на бельото – мазнините в женското тяло могат да се местят. Дизайнът на коригиращото бельо на компания ЮНИЙД e основан на принципа на ергономиката, механиката и естетиката. В съответствие с насоката, в която растат мазнините, то позволява ефикасно да разпредели мазнините в тялото. По този начин, отчитайки физиологичните особености и оптималните пропорции на женското тяло, коригиращото бельо ЮНИЙД помага на жените да изваят красива фигура.


Бельото е направено от тъкан с комплексен състав, която е изработена с помощта на най-новите достижения на научните технологии. Тя съчетава предимствата на различни видове материи.

1.Влакната произхождат от природни пептиди на коприната. Точно затова тъканта е също толкова гладка колкото коприната, добре взаимодейства с кожата и не предизвиква дразнения. Като съставки на тъкънта се намират растителни влакна, които добре пропускат въздух и попиват влага. Затова, носейки коригиращото бельо ЮНИЙД e топло през зимата и освежаващо през лятото.

2.Тъканта, от която е направено бельото съдържа специално влакно. То е много меко, устойчиво на разтягания. В състав на тъканта влизат материали, притежаващи свойствата на дълговълново инфрачервено излъчване.

Инфрачервеното въздействие “изгаря” излишъците на подкожните мазнини, стимулира обмяната на веществата, подобрява циркулацията на кръвта. 3.При изработката на тъканта е използвана технология на шестгранно преплитане, благодарение на което тя притежава свойствата на равномерна еластичност. Устойчива е на разтягания в различни посоки, затова е толкова практична.

4.В тъканта, от която са направени сутиенът, корсетът и панталоните са вградени и зашити магнити с малък размер. Те стимулират биологично-активните точки, подобряват обмяната на веществата в органите на половата система и подобряват работата на матката и яйчниците, регулират вътрешната секреция на женския организъм, служат с цел профилактика на гинекологичните заболявания, по този начин оказвайки благоприятно въздействие на женското здраве.


Научно обоснован дизайн и технология на производството. Заради индивидуалните разлики, присъщите на фигурата на всеки човек - сутиенът, корсетът и панталоните имат отделен дизайн и се изработват по поръчка след вземане на необходимите мерки на тялото. Според стереометричната кройка се отчитат физиологичните особености на човешкото тяло. Затова, носейки бельото ЮНИЙД винаги ще се чувствате естествено и комфортно.

1. При изработката на сутиена беше използван методът за стереометричната кройка, който се състои от 3 части. Такава технология позволява на сутиена да приляга плътно към женската гръд. Благодарение на това мазнините, върнати в областта на гърдите имат достатъчно място за развитие.Това способства за достигането на ефекта на уголемяването на женската гръд. Високият дизайн на вдлъбнатините на сутиена предотвратява износването на стомашната част, позволява ефективно да се поддържа масата на цялата гръд, намалява натоварването върху раменете, спомага за създаването на пищна и сексапилна гръд.

2. Корсетът съдържа 8 “костички” от специална титанова сплав, този дизайн е основан на принципа на ергонимиката и механиката на човешкото тяло. Титановите костички балансират налягането и дават възможност на самия корсет плътно да приляга към тялото. Те оказват фиксиращо въздействие върху мазнините, непозволявайки им да се преместят в областта на гърба. Благодарение на това корсетът прави женската талия по-фина. Корсетът също така много ефективно предпазва гръбначния стълб.

3. Дизайнът на панталоните позволява да се подсили налягането върху вътрешната и външната повърхност на бедрата, което повдига мазнините в тези части на тялото. Дължината на панталоните е достатъчно голяма, за да предотврати развитието на натрупвания на мазнини в областта на краката, прави ги по-изтънчени, в областта на кръста панталоните имат дъгообразен дизайн. Това способства за изграждане на сексапилна задна част на панталоните. Също така дизайнът способства за по-добра въздухопроницаемост по време на движението.


Ефектът от използването на коригиращото бельо ЮНИЙД. Здравето допринася за женската красота. Красотата кара жената да се чувства по-сигурна.

1. Премахване на излишните мазнини, уголемяване на бюста, създаване на красива фигура. Премахване на излишното тегло, създаване на красива фигура.

2.Предпазване и подобряване на състоянието на гръбначния стълб. Профилактика против умора и пренатоварване на гръбначния стълб.

3. Предпазване на вътрешните органи. Профилактика срещу спадане на стомаха (гастроптоза). Защита на вътрешните органи.

4.Подобряване на физиологичните функции на матката и яйчниците. Профилактика срещу гинекологичните заболявания.

5.Поддръжка и баланс на вътрешната секция. Повишаване на имунитета.

6. Подобряване на циркулацията на кръвта. Повишаване на еластичността на кожата, кожата става по-гладка и по-нежна.