ЕНЕРГЕТИЧНО КОРИГИРАЩО БЕЛЬО HEALTHY JOY
мечтата за идеална фигура без диети и препарати за отслабване


Коригиращото действие на бельото Healthy Joy e основано на теорията за преместване на мазнините в човешкото тяло. Енергетичното оздравяващо бельо Healthy Joy е продукт на напреднали научни технологии, който позволява да обедини методиките на природната енергетична физиотерапия и теорията на китайската медицина за биологично активните точки и енергетични канали. При разработката и са използвани принципите на физиологията и механиката на човешкото тяло заедно със съвременни текстилни технологии. Този вид бельо не само коригира фигурата, но и притежава свръхсилни енергетични свойства на природни минерали, посредством които то оказва положително влияние и оздравително терапевтично въздействие върху човешкия организъм. Енергетичното оздравително бельо Healthy Joy може да превръща групи от макромолекули в микромолекуларни структури, да пречиства клетките на човешкия организъм от вредни компоненти, а също така бързо извежда токсините и вредни химически вещества, подобрява циркулацията на кръвта и метаболизма, способства за усвояване на хранителните вещества от организма, повишава имунитета.

Особеностите на енергетичното оздравително коригиращо бельо Healthy Joy:

Продукцията притежава ефективно коригиращо действие, помагайки на жената да придобие пищни гърди, тънка талия, стегнато седалище, оформени бедра и корем. Освен това енергитичното бельо премахва и облекчава умората и болката. Също така се използва с профилактична цел и за лечение на мастопатия, миоми на матката и други гинекологични заболявания.

Бельото притежава равномерна еластичност. То коригира фигурата, без да притиска тялото, но не причинява усещането за дискомфорт, плътно обгражда тялото, но не залепва за него. Енергитичното бельо добре пропуска въздух и разпределя топлината. Материалът е мек и приятен за тялото. През зимата той топли, а през лятото охлажда. Енергетичното бельо притежава противоалергични и бактерицидни свойствата. Затова жената се чувства удобно и комфортно, носейки бельото Healthy Joy.

Шестогранно ромбовидно сплитане на материала е основано на механичния принцип за взаимното разтягане. Това осигурява пълна свобода при предвижването в пределите на 360 градуса. Бельото способства за придобиване на здраве и красотата, едновременно коригирайки фигурата на жената.

В състава присътстват природни енергетични материали. Те излъчват отрицателно заредени йони и притежават свойството на дългочестотното инфрачервено излъчване. Освен това енергетичните материали произвеждат многобройни колебания на секуда, изработвайки голямо количество енергия. Енергетичното им поле се създава от над 70 елемента, а диапазонът на действието му е 13-15 см.

Свръхмощната честота на колебанията на енергетичните материали при бельото Healthy Joy способства за дисоцииране на вредни химични съединения, токсини и продукти за обмяната на веществата в човешкия организъм, придобивайки физиотерапевтичен ефект на пречистване на организма. Енергетичните минерали притежават свойството на дълговълново инфрачервено излъчване, което предоставя на тялото локално затопляне, повишава микроциркулацията, стимулира обмяната на веществата, повишава имунитета. С помощта на даденото действие се постига значим ефект на профилактика на заболявания, отстраняване на нежеланите миризми и влага, а също така и бактериостатично въздействие. Отрицателно заредените йони, излъчвани от енергетичните материали на бельото Healthy Joy пречистват въздуха, притежават бактерицидно действие, изграждат защита срещу нежеланите миризми, подобряват съня. Затова енергетичното бельо оказва добра защита при лекуването на хипертония, астма, грип, безсъние, изгаряния.

Сутиенът осигурява профилактика и подобрява състоянието при проблеми и заболявания като набъбналост, болки в млечната жлеза преди началото на менструация, мастопатия, кистата на млечната жлеза, забавя процеса на остаряването на млечната жлеза. Корсетът изправя осанката, предпазва вътрешните органи, служи с цел профилактика и подпомага лекуването на стомашно-чревния тракт. Спомага за нормализирането на функциите на организма преди заболяване, премахва умората и болките. Панталоните тонизират яйчниците, подпомагат за възстановяването на енергията Ин и за нормализиране на функционирането на бъбреците, подобряват общото състояние и оказват отпускащ ефект по време на запек, дисменорея, миома на матката, киста на яйчниците и други гинекологични заболявания.


Предимствата на енергетичното оздравително коригиращо бельо Healthy Joy:

1. Специалният материал оказва оптимално налягане върху тялото, което прави бельото удобно и комфортно за използване.
2. Дизайнът на сутиена покриващ гърдата на 3 четвърти от размера и прави жаната по-привлекателна и сексапилна. Корсетът има U-образен дизайн, който съответства на естествените извивки на тялото. Панталоните могат да се обличат без процедурата на преместването на мазнините те са комфортни и удобни за използване.
3. Стереометрическият строеж осигурява точното разпределяне на налягането върху тялото, неговото отпускане и стягане в различните му части. Това позволява да се преместват мазнините, да се управлява растежа му и да се фиксира в необходимите й области.
4. Използването на високонаучни енергетични технологии позволява не само да увеличи обема на женската гръд, да направи тънка талия, плосък корем, прибрано седалище, стегнати бедра, но също така и да предостави на организма заздравяващо физиотерапевтично въздействие. Енергетичното бельо служи с цел профилактика и подпомагане на предотвратяване на заболяванията, с благоприятно влияние върху организма в определени състояния.