БИОМАГНИТЕН УРЕД ЮНИЙД


Магнитното поле повишава активността на всички клетки и удължава живота им. Всички живеем в огромното магнитно поле на нашата планета, напускайки което всички животни и растения загиват. Магнитотерапията е известна в Китай от древни времена, за което ни разказват проучванията на традиционната китайска медицина. Действието на биомагнитния уред ЮНИЙД е основано на принципа на смяната на електромагнитните честоти, благодарение на което възниква магнитно поле, което въртейки се с голяма скорост, оказва уникално лечебно-възстановително въздействие върху организма. Уредът е доста разпространен в Китай и е удостоверен с държавен патент. Магнитното поле, създавано от уреда притежава хиперпроницателност. То действа през повърхността на кожата на дълбочина от 12-18 см. Като резултат на взаимодействие на въртящото се магнитно поле на уреда с магнитното поле на човешкото тяло възниква магнитен резонанс, който стимулира биологично активните точки и отваря енергийните канали. По този начин се постига недостижим ефект при използването на традиционната акопунктура. Уредът е лесен при използването си, удобен и безопасен.

Биомагнитният уред ЮНИЙД притежава следните функции:

Масажът на главата с биомагнитния уред подобрява циркулацията на кръвта в главата, ефикасно премахва главоболието, свързано с умственото пренатоварване, подобрява съня, подпомага лечението на безсъние. Освен това процедурата помага за рехабилитацията на хора, претърпевши инсулт и може да се използва с профилактична цел против старческо слабоумие. С помощта на масажа на уреда на биологично активните точки на шията, раменете и гърба се прави добра профилактика на заболявания като периартрит, остеохондроза, пренатоварване на междупрешлените дискове.

Уредът също така е полезен и за мъжете. Той ефективно осигурява профилактика и лечение на заболявания като простатит, и болести на мъжките полови органи. Биомагнитният уред ЮНИЙД може да стане незаменим партньор и за жената, защото може да се използва успешно с козметични цели, 5-10 пъти подобрявайки усвояването на козметичните вещества от кожата. Масажът с прибора способства за отстраняването на меланин на кожата, позволява да реши проблема с пигментните петна. Стимулирайки регенерацията на клетките, уредът прави кожата ви нежна и гладка, ефективно отстранява бръчките около очите. Въздействайки с прибора на определени биоактивни точки, жената може да постигне уголемяване на бюста и да възвърне неговата гъвкавост и еластичност. Освен това уредът способства за отстраняването на уплътнения на млечната железа, служи с цел профилактика на мастопатията.

Стареенето на женския организъм в много аспекти е свързан с отслабване на функциите на яйчниците. Съществуват начини за забавяне на този процес. Масажът с биомагнитния уред възстановява и повишава функциите на яйчниците, поддържа нормалното ниво на хормона естроген в женския организъм. По този начин ефикасно се регулира женската ендокринна система, извършва се профилактика на гинекологичните заболявания, нормализира менструационния цикъл. Уредът също така повишава сексуалните усещания при жените, помага да се подобрят взаимоотношенията между съпрузите в семейството.

Биомагнитният прибор ЮНИЙД може да бъде добър помощник за хора, които се стремят да се лишат от излишното тегло. Тлъстините не само се отразяват зле на външния вид на фигурата ви, но също така може да стане причина на много заболявания, особено на сърдечно-съдовата система. Микрокомпютърното устройство, намиращо се вътре в уреда съдържа кодове за повече от 1000 честоти на биомагнитното поле в човешкия организъм. Когато честотата на въздействието на прибора съвпада с честотата на магнитното поле на човека, възниква магнитен резонанс, който позволява бързо да се разградят мастните натрупвания. По този начин можете бързо да постигнете ефекта на отслабване в областта на корема, гърба, бедрата и други участъци на тялото, където се намират мастните натрупвания. Методът за отслабване с помощта на биомагнитния уред е ефикасен и безопасен, не причинява световъртеж, алергии и други странични реакции.

Биомагнитният уред ЮНИЙД – това е вашият домашен лекар, който помага да предпазим от болести цялото семейство. Редовен лекуващ масаж с биомагнитния уред повишава имунитета и оказва общоукрепващо въздействие на организма.