ПЕРЛЕН КАЛЦИЙ "ЮНИЙД"Калциият е един от най-важните хранителни вещества, необходими на човешкия организъм. Цялата функционалност на организма е свързана с него. Съществуването на клетките е невъзможно без калций, затова той е в основата на живота.

«Перленият калций» на ЮНИЙД е високотехнологичен препарат, преминал много тестове и притежаващ съответните сертификати от FDA в САЩ. Основната суровина за неговото производство са натуралните перли. При изготовянето на препарата се използва една от най-напредналите в света биотехнологии – технологията на ферментативната хидролиза. Благодарение на това е възможно създаването на съединение на калция в йонна форма с аминокиселини и превръщането му в органично вещество - комплексен калций. Комплексният калций в големи количества съдържа биологично активни компоненти, което дава възможност на организма да го усвоява още по-добре. Калцият бързо попада в кръвта и за много кратко време съдържанието му в нея достига нормалното ниво.

«Перленият калций» на ЮНИЙД притежава няколко предимства, които отсътстват при много други калциеви препарати.

СЕДЕМ ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА НА «ПЕРЛЕНИЯ КАЛЦИЙ» НА ЮНИЙД:

1. Изключителни природни (натурални) компоненти: главната суровина за производството на продукцията са натуралните перли. Както ни е известно, перлите представляват висока хранителна и лекарствена стойност за човешкия организъм.
2. Напреднала технология на ферментативната хидролиза. С помощта на тази технология йоните на неорганичния калций се преобразуват във високоусвояемо от организма органично комплексно съединение.
3. Съдържанието на калций в препарата достига 40%, което съществено превишава съдържанието му в други калциеви препарати.
4. «Перленият калций» на ЮНИЙД съдържа голямо количество различни компоненти, необходими на организма. Той е богат на аминокиселини, витамини и микроелементи в подходящите пропорции. Тези компоненти спомагат за усвояването на калция.
5. Усвояемостта на биологично-активните компоненти на препарата от организма достига 95%
6. Високо ниво на използване на ефективния състав на препарата от организма – около 99%. Калцият бързо попада в кръвта, благодарение на което се поддържа здравословната концентрация на тази компонента.
7. Козметологично действие и противодействие на процеса на стареене на организма: перлите имат признание по целия сват като натурални козметологично средство.

ДЕСЕТ ОСНОВНИ АСПЕКТА НА ДЕЙСТВИЕ НА «ПЕРЛЕНИЯ КАЛЦИЙ» НА ЮНИЙД ВЪРХУ ЧОВЕШКИЯ ОРГАНИЗЪМ:

1.Профилактика и лечение на остеопорозата, хиперплазия на костното вещество, а също така и профилактика на остеохондрозата при децата. Стимулация на развитието на костната система при младежите.
2. Профилактика на хипертония, атеросклероза, тромбоза на съдовете на главния мозък.
3. Защита на функциите на нервната система, предотвратяване на мускулна треска, профилактика на дисменорея и синдрома на бременните при жените. 4. Подобряване на имунитета, премахване на умората, увеличение на продължителността на живота.
5. Поддържане на нормалния баланс на калция в организма, подобряване на функциите на черния дроб и бъбреците, профилактика на каменната болест.
6. Подобряване на функциите на централната нервна система, стабилизация на настроението, подобряване на съня.
7. Подобряване на работата на сърдечните мускули, профилактика на аритмия, понiжаване на нивото на холестерин, профилактика на сърдечно-коронарни заболявания.
8. Регулация на кислотно-алкалния баланс на организма, регулация на съдържанието на захарта в кръвта, профилактика на захарния диабет.
9. Регулация на работата на очните мускули, профилактика на склероза на артерията на очното дъно, подобряване на зрението, профилактика на катаракта.
10. Регулация на ендокринната функция при жените, профилактика на нарушението на менструалния цикъл, подобряване на обмяната на веществата на кожните клетки, козметологично въздействие.