ТЕЧЕН КОРДИЦЕПС "ЮНИЙД"

Течният кордицепс представлява сложна рецепта, компонентите на която се съчетават помежду си в съответствие с традиционната китайска медицина. Това позволява 20 пъти да повиши ефикасността на продукта в сравнение с обикновените рецепти. В един флакон се съдържат 70% от екстракта на кордицепс и 30% линчжи, ароматна гъба (сянгу), астрагала, лекарствен кизил, червена фурма и други натурални компоненти на традиционната китайска медицина, които общо са 18 вида.

Китайският кордицепс – това е наистина уникално лекарство. На международния пазар цената му е по висока от тази на златото.
Условията, в които расте кордицепсът са наистина необичайни. Той расте на Тибетската планина на височина 2000–4000 метра надморска височина. Само кордицепс, който расте и се развива при условията на недостиг на кислород и ниски температури притежава лекуващи свойства.
Основното място на благоприятния растеж на кордицепс са Цинхайско-тибетското възвишение (Китай). Именно в тази екологично чиста среда на студа, недостига на кислород и интензивното въздействие на ултравиолетовите лъчи растението придобива уникалните си лечебни свойства.
В древността, кордицепсът е бил продукт, употребяван от императорите на Китай. Те водели много дълъг активен живот. През деня се занимавали с държавни дела, а вечерта се "грижели" за многобройните си жени. Кордицепсът им помагал да възстановява напълно физическата и умствената умора.

Свойства и приложения:

Съвременната наука позволява да произвежда също толкова ефикасен кордицепс, само че в течен вид.
Съвремената наука е установила, че кордицепс в големи количества съдържа такива полезни за организма съставки като киселина на кордицепс, кордицепин, полизахариди, повече от 20 аминокиселини. Освен това в състава му влизат над 20 неорганични елемента, редки минерали и други биологически активни компоненти.
Такъв компонент, съдържащ се в кордицепс като киселина ефективно омекотява стените на кръвоносните съдове, понижава съдържанието на мазнините, холестерина и захарта в кръвта. Тя способства за понижаване на сгъстяването на кръвта, повишава кислородо снабдяващите функции и подобрява нейната микроциркулация, благодарение на което се подобрява и оросяването на мозъка с кислород, а съща така ефективно се достигат целите на профилактиката и лечение на сърдечно-съдовите заболявания, както и мозъчните заболявания.
Кордеципин оказва регулиращо въздействие върху нервната система, повишава качеството на съня, противодейства на процесите на стареенето в организма, отстранява климактерическия синдром. Особено добре помага на жените, страдащи от гинекологични заболявания, свързани с хормонални нарушения. Полизахаридите на растението са признати в целия свят като най-добрите имуномодулатори на човешкия оганизъм. Те ефективно повишават имунитета и способността на организма да противостои на вредното въздействие на вирусите и микроорганизмите, атакуващи човека отвън.
Кордицепс ефективно противодейства на образуването на свободни радикали и притежава антираково действие. Добре помага на онкологично болни хора, претърпевши от химио или лъчева терапия за повишено съдържание на лейкоциди и тромбоциди в кръвта.

Нашият препарат може да се използва с цел профилактика на заболявания на дихателната система. Той омекотява кашлицата, успокоява забързаното дишане и други проблеми на дихателната система. Доказано е с клинични изпитания, че китайският кордицепс притежава добър лекуващ ефект при бронхиалната астма, хроническия бронхит и астмата на дробовете.
Един от най-важните органи в нашия организъм е черния дроб. Кордицепсът го предпазва, засилва детоксикационните му функции. Използвайки нашия препарат ще можете бързо да отстраните наприятните усещания, свързани с употребата на алкохола.
Кордицепсът има благотворно влияние върху бъбреците, регулира нивото на захарта в кръвта и се явява като ефективна профилактика против захарния диабет.
Употребата на течен кордицепс способства за нормализацията на функциите на бъбреците, отстранява симптоми като предболезнено състояние, болки и отпуснатост в кръста и колената, бързо възстановява физическите сили и премахва умората.

Разликата на кордицепс в течна форма от другите оздравителни препарати:

Рецептата на нашия препарат е изработен от група специалисти от научно-изследователския център за лекуващи хранителни продукти, които при създаването на препарата се базираха върху резултати от многогодишни изследвания и клинични опити. Именно затова нашият препарат заслужава признание на такива авторитетни организации като Научно-Изследователския Институт на Традиционната Китайска Медицина КНП и Обществото на Червения кръст.
При изработката на течен кордицепс бяха използвани напреднали микро-нионови технологии. Обработката на кордицепс и линчжи се осъществява с помощта на микронадробяването на клетъчната мембрана. Само такъв метод за обработка позволява да отвори здравата клетъчна обвивка на този вид гъби и да екстрагира техните ефективни компоненти, за да може нашият организъм изцяло да усвои тези вещества.
Производството на течен кордицепс се осъществява посредством използването на съвременните технологии на криогенното екстрагиране, което гарантира пълното съхранение на биологично активните вещества на кордицепса и линчжи, намиращи се в състава на самия препарат. Течният кордицепс се води свръхконцентриран препарат с високо съдържание на растението кордицепс и други ефективни компоненти. Ако се разгледа една капка от кордицепс под микроскоп, може да се види дълга верига от гъбни нишки.
Всички компоненти на препарата отговарят на теорията на традиционната китайската медицина за произхода на лекарствата и храната от един източник, тоест едновременно се явяват като лекарствено средство и хранителен продукт, който може редовно да се добавя към храната. По този начин всички растителни компоненти притежават ярко изразен лекуващ ефект, без да оказват никакви странични ефекти върху нашия организъми и затова са абсолютно безопасни за нашето здраве. Хората в предболезнено състояние могат да нормализират физиологичните процеси на организма, да възстановят здравето и да предотвратят развитието на сериозни заболявания.