Козметичен комплект „Магия на младостта”


Комплектът е специално разработен с цел противодействие на процесите на стареене и образуването на бръчки, а също лифтинг и повишаване плътността на кожата. Неговото действие основно е насочено към стимулиране на метаболизма и регенерацията на клетките, повишаване способността на клетките да усвояват хранителните вещества, засилване на клетъчната активност. „Магия на младостта” забавя естествените процеси на стареене и предотвратява фотостареенето на кожата. Освен това препаратите от комлекта доставят на кожата влага, хранителни вещества и кислород, едновременно с това подобряват кръвообращението, противодействат на замърсяването и на свободните радикали, изглаждат бръчките, възвръщат на кожата еластичността и природното „сияние”.

Препоръки за употреба: комплектът е специално предназначен за зряла кожа, при която се забелязват проблеми като сухота, недостатъчна секреция на мастните жлези, преждевременно стареене, загуба на еластичността, бръчки.

Пяна за измиване „Ново сияние” 100 мл

Основен състав: частици от G-протеин, GHF- фактор, екстракт от мастикс (истинска дъвка), екстракт от линчжи, витамини А и Е, овлажняващи фактори и др.

Препоръки за употреба: препоръчва се за зряла кожа от всякакъв тип.

Основно действие: натиснете пулверизатора на флакона и ще получите пяна за измиване с много нежна, пухкава и пластична структура. Пяната за измиване намалява триенето на кожата, попива напълно и почиства мастното замърсяване на порите. Тя ефективно и за дълго време поддържа кожата влажна и еластична. След измиване с пяната, кожата не се усеща като суха и стегната.

Начин на прилагане: препаратът се използва всеки ден, сутрин и вечер. Малко количество от препарата се нанася на лицето с леки масажни движения, след което лицето се измива с чиста вода.

Екстракт за стягане на кожата „Ново сияние” 40 мл

Основен състав: частици от G-протеин, GHF- фактор, масло от шеа, течен екстракт от ангелика, екстракт от женшен, колаген, хидролизиран соев белтък и др.

Препоръки за употреба: препоръчва се за повяхнала кожа, при бръчки, както и за всеки тип зряла кожа.

Основно действие: продуктът съдържа множество компоненти, допълващи колагена и мазнините в кожата. Той способства за увеличаване на количеството зародишни клетки в нишките, възстановява увредения колаген и еластин, възвръща плътността и еластичността на тъканите, обезпечава пълната защита на клетките от вредните въздействия на околната среда.

Начин на прилагане: сутрин и вечер, след почистване и освежаване на кожата, продуктът се нанася равномерно в областта на лицето и шията с леки масажни движения докато попие напълно.


Стягаща маска за лице „Ново сияние” 100 мл

Основен състав: частици от G-протеин, GHF- фактор, течен екстракт от ангелика, екстракт от линчжи, екстракт от женшен, еластин, хиалуронова киселина и др.

Препоръки за употреба: подхожда за всеки тип зряла кожа, тъмна кожа, набръчкана кожа, кожа с разширени пори. Особено се препоръчва за повяхнала кожа. Продуктът също може да се използва в областта на гърдите, корема, бедрата, задните части, ръцете, краката и цялото тяло, на тези участъци, където има повяхнала кожа. Освен това маската спомага за заличаване на белези и стрии. Препаратът не трябва да се употребява на участъци с повишена чувствителност.

Основно действие: препаратът регулира кожата, въздействайки непосредствено на ядрата на клетките. Той предоставя на кожата мощна и надеждна поддръжка. Маската активизира клетките на влакната, по естествен начин стяга кожата, значително свива порите, предотвратява появата на бръчки. Употребата на препарата ще направи контура на вашето лице по-отчетлив, стегнат и млад. Основни функции на маската са подхранване, избелване и стягане на кожата.

Ефект от употребата: Продуктът особено се препоръчва за ефективно възстановяване на отделни участъци на кожата и решаване на такива проблеми като бръчките в ъгълчетата на очите, повяхнала кожа и торбички под очите, бръчки в областта на челото, устата и шията. Маската се нанася един път на три дни. Тя значително стяга порите, прави кожата нежна и гладка, предотвратява образуването на дълбоки бръчки, отстранява малките и мимическите бръчки. Използвайки този препарат, вие ще можете да изгладите 70% от бръчките и ефективно да стегнете контура на лицето си.

Начин на прилагане: след почистване на лицето нанесете на дланта си малко количество от препарата така че да покрива повърхност, приблизително равна на 50 стотинки. Добавете чиста вода (приблизително 1/3 от количеството на маската). С върховете на пръстите движете отдолу нагоре и отвътре навън и нанасяйте маската. Маската се нанася на шията отдолу нагоре; след това от брадичката отдолу нагоре до ушите; от бузите до челото. След 15-20 минути, когато маската изсъхне, се измива напълно с топла вода. За суха кожа се препоръчва първо да се използва екстракта за стягане на кожата, а след това в съответствие с гореописания начин да се нанесе маската. По такъв начин се постига оптимален ефект.

Обичайната последователност в използване на комплекта в домашни условия е следната: Пяна за измиване „Ново сияние” - Стягаща маска за лице „Ново сияние” - Екстракт за стягане на кожата „Ново сияние”.