Биомагнитни оздравително хигиенични дамски превръзки Healthy Joy


8 основни функции на продукцията:

1. Подобрява състоянието при дисменфея и други нарушения на менструалния цикъл.
2. Регулира вътрешната секреция.
3. Повишава имунната функция.
4. Стимулира обмяната на веществата.
5. Способства за възстановяването на клетките и тъканите.
6. Подобрява кръвообращението.
7. Притежава бактериостатично и противовъзпалително действие.
8. Придава усещането за свежест, отстранява сърбежа и избавя от неприятни миризми.

Внимателна грижа на жената всеки ден

Биомагнитният материал Healthy Joy, от който е изработена продукцията притежава оздравителни функции. Ефектът на комфорт, създаван от него съществено го отличава от други материали на аналогични продукция:

1. Специална лента, притежаваща голяма въздушна проницаемост, която осигурява нормално дишане на кожата.
2. Високомолекулярният абсорбент е способен ефективно да удържа течността.
3. Външният слой на превръзките е изготвен от ултрамек памук. Той повишава усещането на комфорт, усилва защитата на женския организъм.
4. Дизайнът не позволява на влагата да се просмуква на повърхността на превръзката, създава усещането за сухост и чистота.
5. Напречните отводни улейчета и особената конструкция на превръзката ефективно предотвратяват страничните протичания.

Шестслойна структура:

Първи слой: ултрамек материал, оказващ благоприятно въздействие на кожата. Той бързо попива течността и не допуска нейното просмукване на повърхността на превръзката и я поддържа чиста и суха.

Втори слой: този слой е направен от комплексен материал, включващ магнитно влакно и материал, отделящ отрицателни йони и притежаващ бактериостатично действие. Именно благодарение на този слой хигиеничните превръзки Healthy Joy притежават оздравително действие, което липсва при повечето аналогични продукти на пазара.

Трети слой: екологична прахозащитна хартия по цялата превръзка.

Четвърти слой: екологична високомолекулярна комплексна хартия, притежаваща силна способност да поема и задържа течността.

Пети слой: въздухопроницаема ивица. Материалът пропуска въздух, но не пропуска течности. Той осигурява усещане за чистота и свежест.

Шести слой: нанесен е с прекъснати ивици от хранително лепило.


Ексклузивна опаковка

Три вида продукция със съвременен дизайн на опаковката. Херметичната опаковка има участък, направен от хранително фолио, което позволява да се отваря и отново да се залепя.

Суха повърхност

Биомагнитните превръзки имат изключително мек външен слой, оказващ благоприятно действие върху кожата. Той е направен от материал, в чийто състав влиза тънка коприна и ултрамек памук. Благодарение на това хигиеничните превръзки осигуряват необходимия комфорт. Специфичният дизайн предотвратява просмукването на течността на повърхността и повторния и контакт с кожата. По този начин тялото се поддържа сухо и чисто.

Особенни функции

Специфичното биомагнитно влакно стимулира метаболизма на клетките, повишава тяхната активност, ускорява извеждането на вредните вещества от клетките чрез подобряване на обмяната на веществата, нормализира баланса на вътрешната секреция, подобрява кръвообращението и микроциркулацията на кръвта. Също така се снемат възпаленията и свързаните с тях отоци и болезнени усещания, регулира кръвното налягане, повишава антиоксидантната способност на еритроцитите. Хигиеничните превръзки усилват и подобряват имунните функции на организма, повишават неговата издръжливост спрямо болестите.

Комфорт

Високомолекулярният абсорбент бързо поглъща и задържа течността, предотвратявайки нейното просмукване на повърхността, както и страничните протичания. Поглъщането на течността от външния слой се извършва в продължение на 5 секунди като по този начин се запазва сухостта. Превръзката може да задържа повече от 100 мл. течност. Това позволява на жената да запази удобството в движенията в критичните дни, за да може да се чувства комфортно и да бъде уверена в себе си по време на ходене, в изправено, седнало или легнало положение.

Добра въздухопроницаемост

Долният слой на биомагнитната превръзка е направен от въздухопроницаема лента с конусообразна форма. Тя пропуска въздух, но не пропуска течност, благодарение на което тялото диша свободно, отсъства усещането на дискомфорт. Прекъснатият дизайн на залепящата се лента на обратната страна на превръзката предотвратява замърсяването и проникването на бактерии, предоставяйки реална защита на здравето на половите органи.