КАПСУЛИ "РЕЙШИ"


В Китай Линчжи наричат «билката на безсмъртните» и се смята за много силно средство на източната медицина, подхранващо нашия организъм, поддържащ жизнената му сила и нормализиращо основните му функциии. Съвременните научни изследвания показват, че Линчжи съдържа голямо количество биологично активни вещества и има многоаспектно лечебно-възстановително действие върху нашия организъм. Има противоуморни и противоракови свойства, които са доказани в международни медицински среди.


Висококачествена суровина и напреднали технологии

Спорите на продукта Линчжи са едни от най-ценните съставки на тази гъба. Те са много обогатени с най-различни активни компоненти. Обвивката на самите спори е необичайно здрава. Ако не се осъществи нейното разделяне, човешкият организъм няма да може да усвои тези активни компоненти. При производството на препарата компанията ЮНИЙД използва най-новите достижения в сферата на науката и технологиите. Като вид суровина са използвани спорите на висококачествен Линчжи, който расте във високопланински горски условия при ниски температури и недостиг на кислород.

С помощта на нано и микротехнологиите е осъществено разделянето на клетъчната мембрана на спорите Линчжи, което позволява да се освободи многообразно активните компоненти, съдържащи се в тях. Последват процесите на екстрадиране и концентриране на активния състав на Линчжи, в резултат на което е получен готов препарат. Затова капсулите Линчжи на ЮНИЙД се отличават с такива достоинства като високо съдържание на биологично активни компоненти, добра усвояемост на тези компоненти от човешкия организъм и бързият ефект. Това сочат резултатите от изследванията на няколко авторитетни научни заведения.


Основни компоненти на Линчжи и тяхното въздействие върху човешкия организъм (от катедрата на Медицинския Университет в Пекин):

1. Полизахариди на Линчжи – повишават имунитета на човешкия организъм, имат антиоксидален ефект, отстраняват свободните радикали, спират развитието на тумори, предпазват организма от облъчване, намаляват количеството на захарта в кръвта, подобряват функциите на черния дроб, костния мозък и кръвта за синтезата на ДНК-то на белтъците.

2. Киселината на Линчжи – това е специална компонента на Линчжи, отнасяща се към групата на тритерпиноиди. Тя разширява кръвоносните съдове, понижава количеството на холестерин и мазнина в кръвта, стабилизира кръвното налягане. Киселината на Линчжи има болкоуспокояващ ефект, засилва детоксикационните функции на черния дроб и повишава развитието им, предотвратява развитието на туморните клетки.

3. Аденозин – намалява сгъстяването на кръвта, повишава съдържанието на хемоглобин в кръвта, повишава кислородоснабдяващите функции на кръвта, повишава снабдяването на сърцето и мозъка с кислород.

4. Аминокиселини и микроелементи. Линчжи има повече от 20 вида аминокиселини и повече от 10 вида микроелементи. Тези компоненти са изключително важни за човешкия организъм. Техния недостиг може да доведе до различни видове заболявания. За съжаление тези вещества не се изработват от човешкия организъм и храната, която употребяваме има много ниско тяхно съдържание.

Съвременната медицина е доказала, че биологично активните вещества, съдържащи се в Линчжи регулират и засилват имунните функции на нашия организъм, затова те оказват доста ефикасно подсилващо въздействие при лекуване на такива заболявания като хипертония, хепатит, захарен диабет, онкологичните заболявания. Последните научни изследвания доказват, че освен горепосочените свойства Линчжи също премахва умората, притежава козметологично действите, забавя процеса на стареенето, лекува и предпазва от СПИН.


Висококачественият препарат с широк диапазон на лекуване на нашия организъм:

1. Повишава имунитета, предпазва организма от развитие на тумори, облъчване и негативни последици от химиотерапията.

2. Стабилизира нивото на мазнините в кръвта, намалява съдържанието на захарта в кръвта, стабилизира кръвното налягане, регулира обмяната на веществата в човешкия организъм.

3. Подобрява кръвоснабдяването на сърцето и мозъка, използва се с профилактични цели при хипоксията и сърдечно-съдовите заболявания.

4. Способства за извеждането на токсини от човешкия организъм, предпазва черния дроб, регулира вътрешната секреция и функциите на чревно-стомашния тракт.

5. Служи с цел профилактика на невростенията, има успокояващ ефект, подобрява съня.

6. Забавя процесите на стареене в човешкия организъм, има козметологично въздействие.


Групи хора, за които е препоръчително да използват този препарат:

1. Хора с отслабнал имунитет.
2. Онкологично болни хора и хора преминали лъчева и химиотерапия.
3. Хора, страдащи от хронични трахеиди, сърдечно-съдовите заболявания, хроничен хепатит, захарен диабет и други хронични заболявания.
4. Хора в период на климакса.
5. Хора в предболезнено състояние.
6. Здрави хора спрофилактична цел и като общолекуващо средство, повишаващо имунитета и забавящо процеса на стареенето в човешкия организъм.